close

TIFFCOM - Tokyo

Tregu me shumë përmbajtje "Japan Content Showcase 2017""

Japan Content Showcase 2017", një treg me muzikë, TV, film dhe animacion,

TIFFCOM / TIAF mbahet në "Sunshine City Convention Center" dhe vendi i TIMM do të jetë në hotel "SHIBUYA EXCEL HOTEL TOKYU" .

TIMM - Tokyo International Music Market

TIFFCOM - Tregu i lidhur me Festivalin Ndërkombëtar të Filmit të Tokios (TIFF - Festivali i vetëm i filmit në Japoni i miratuar nga Federata Ndërkombëtare e Shoqatave të Producentëve të Filmit) TIAF - Tokyo International Anime Festival. Image

Shtandi i QKK-së

Për më shumë klikoni KËTU

Partnerët tanë