close

TREGU AMERIKAN I FILMIT - Los Angeles

Tregu Amerikan i Filmit është veprimtaria më e madhe e filmit në botë. Mbi 7,000 liderë të industrisë takohen në Santa Monica për tetë ditë të marrëveshjeve të ndryshme, shfaqjeve, konferencave, rrjetezimit dhe ndejave. Pjesëmarrësit vijnë nga më shumë se 80 vende dhe përfshijnë udheheqës të shitjes e blerjes dhe zhvillimit, agjentët, avokatët, regjisorët, shpërndarësit, drejtorët e festivaleve, financierët, komisionerët e filmave, producentët, skenaristët, mediat botërore dhe të gjithë ata që ofrojnë shërbime në industrinë e filmit.Image

AFM in Santa Monica

Ndryshe nga një festival filmash, AFM është një treg - me mbi 200,000 metra katror hapësirë ekspozimi - ku marrëveshjet e produksionit dhe të shpërndarjes janë të mbyllura. Në vetëm tetë ditë, më shumë se 1 miliard dollarë marrëveshje të vulosura - në të dy fazat e filmit të në fazë të zhvillimit.Image

Shtandi i EFP-së

Pjesëmarrësit mund të shohin më shumë se 500 shfaqje të 300 filmave - 29 filma të rinj çdo dy orë - në premiere ndërkombëtare ose në premierën e SHBA. Titujt shkojnë nga filmat me buxhet të madh të që do të dalin nga studiot e mëdha e deri te ata me buxhetin te vogel arthouse te njohur në festivalet ndërkombëtare të filmit.

Me 7,000 pjesëmarrës, 500 shfaqje, 300 shpërndarës ekspozues dhe seri më të madhe të konferencave të industrisë, AFM është destinacioni kryesor për prodhuesit e pavarur të filmave dhe njerëzit e biznesit nga e gjithë bota.

Për më shumë klikoni KËTU

Partnerët tanë