close

KosovaFilm

Kosovafilmi ka zhvilluar aktivitetin e vet në sektorin e prodhimit, me filma të shkurtër, dokumentarë dhe më vonë filma të metrazhit të gjatë.

Kosova Filmi ka Kinotekën si arkiv të veçantë publik për lëndën filmike.

 

Partnerët tanë