close

Si të Bashkëprodhoni me Kosovën?

Qendra Kinematografike e Kosovës mbështet Bashkëprodhimin Ndërkombëtar (Filma të metrazhit të gjatë dhe të shkurt të luajtur, dokumentar, animacion) dhe Bashkëprodhim Minorë për filma të metrazhit të gjatë të luajtur.

Krejt çka ju duhet të bëni është të gjeni një producent lokal.

Listën e shtëpive filmike mund ta gjeni KËTU.

Për Bashkëprodhime Minore QKK mund të mbështes një projek deri në 70,000.00 Euro.

Partnerët tanë