close

European Film Promotion

European Film Promotion (EFP) është i vetmi rrjet ekzistues ndërkombëtar i organizatave që promovojnë dhe reklamojnë kinemanë evropiane në mbarë botën.

E themeluar në vitin 1997 nga dhjetë anëtarë si një organizatë jofitimprurëse, EFP është rritur në një organizatë kryesore promovuese ndërkombëtare me një anëtarësi prej 38 organizatash që përfaqësojnë 37 vende në Evropë - nga Portugalia në Perëndim në Gjeorgji në Lindje. 
EFP përfaqëson interesat e ndryshme të anëtarëve të saj përmes një sërë iniciativash që ndodhin nën flamurin e EFP në festivalet dhe tregjet prestigjioze ndërkombëtare në të gjithë globin.

Qendra Kinematografike e Kosovës është anëtare që nga vitin 2012.

Për më shumë kliko KËTU

Partnerët tanë