close

INDUSTRY VILLAGE - LES ARCS

KËTO NGJARJE 3-DITORE TË HAPURA PËR PROFESIONIST TË INTERESUAR NË BASHKËPUNIMET E REJA ME PROJEKTET E ZGJEDHURA NGA EKIPI I FESTIVALIT TE LES ARCS.

Një përzgjedhje e 20 projekteve të filmave artistikë evropianë në zhvillim u prezantohet profesionistëve të interesuar për pjesëmarrje financiare ose të produksionit.

Programi është:

takime një-me-një, të organizuar në mëngjes, duke u dhënë mundësi producentëve të përzgjedhur për të takuar partnerët e tyre të mundshëm (producentët, agjentët e shitjes, distributorët, fondet kombëtare dhe rajonale ...)
konferenca të organizuara në fund të çdo dite, pasuar nga koktej dhe ndeja, për të zhvilluar marrëdhënie joformale në një atmosferë të rastësishme, aktivitete relaksuese midis profesionistëve, të tilla si Kupa Europiane e Kinemasë, duke kontribuar në rrjetëzimin.

Image

SESIONI I 'WORK IN PROGRESS' SHFAQË SEKUENCA NGA 14 FILMA EVROPIAN NE POSTRPRODUKSION TEK AGJENTET E SHITJES, PROGRAMERËT E FESTIVALEVE, DISTRIBUTORËVE DHE FONDEVE.

Sesioni 'Work in Progress' fron 15 producent te filmave te gjate artistik qe janë në pasprodhim për të prezentuar punën e tyre duke shfaqur 8 minuta pjesë nga filmat e tyre përpara profesionistëve te industrisë.
Frederic Boyer, Drejtor Artistik i festivalit e udhëheqë ketë sesion dhe moderon pjesën e 'Pyetje dhe Përgjigjje' me participantët.

Për më shumë klikoni KETU

 

Partnerët tanë