close

ROTTERDAM LAB

Përveç prezantimit të projekteve në tregun e saj të bashkëprodhimit, CineMart organizon Rotterdam Lab, një seminar trajnimi pesë-ditor për premtimin e prodhuesve në rritje nga e gjithë bota. Qëllimi i Rotterdam Lab është të ofrojë profesionistëve në zhvillim mundësinë për të ndërtuar dhe zhvilluar një rrjet ndërkombëtar. Sigurimi i besimit dhe aftësive për të lundruar në botën e financimit, shitjeve dhe shpërndarjes ndërkombëtare të filmit, Rotterdam Lab ofron një vend për mbi 60 producent nga mbi 24 vende.

Image

Gjatë viteve të fundit, Rotterdam Lab është zgjeruar në mënyrë të qëndrueshme, me më shumë producent nga rajonet më të ndryshme që marrin pjesë çdo vit. Rezultatet e programit të Rotterdam Lab kanë qenë spektakolare: shumë producent të përzgjedhur janë kthyer në CineMart, dhe filmat nga ish-pjesëmarrësit e Rotterdam Lab janë përzgjedhur për seksione të ndryshme në programin e IFFR. Për më tepër, duke sjellë së bashku një përzierje të producentë nga e gjithë bota, Rotterdam Lab ka prodhuar gjithashtu shumë bashkëprodhime joshëse ndërkombëtare.

Image

CineMart ndan rrjetin e saj të zgjeruar ndërkombëtar me agjentët e shitjes, shpërndarësit, filmbërësit, producentët dhe profesionistët e tjerë të industrisë filmike me Rotterdam Lab. Rotterdam Lab ka ndërtuar shumë aleanca strategjike gjatë këtyre viteve të kaluara me organizatat trajnuese, organizmat e financimit, agjencitë filmike, festivalet dhe tregjet në mënyrë që të jetë në gjendje të mbështesë pjesëmarrësit e Rotterdamit gjatë gjithë vitit dhe jo vetëm për pesë ditët në Roterdam.

Për më shumë klikoni KËTU

Partnerët tanë