close

Arben Zharku riemërohet drejtor i Qendrës Kinematografike të Kosovës

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit z. Kujtim Gashi ka emëruar Arben Zharkun në pozitën e drejtorit të Qendrës Kinematografike të Kosovës. Mandati i drejtorit është katërvjeçar dhe ky është mandati i dytë për Arben Zharkun.

Arben Zharku rreth këtij vendimit u shpreh: “Për katër vite që kam qenë në pozitën e drejtorit në QKK, kam punuar me përkushtim dhe pasion maksimal dhe besoj që do të mund të kontribuoj edhe më shumë në katër vitet e ardhshme, ku përveç tjerash, do të fokusohem në adaptimin e legjislacionit të Kosovës me shtetet e Bashkimit Evropian, angazhimin për futjen në funksion të Rregullores për Lehtësirat Financiare, lobimin për anëtarësimin e Kosovës në Eurimages dhe në Media Program etj.”

Partnerët tanë