close

FERFILM - FESTIVALI I FILMIT NDËRKOMBËTAR

Festivali ndërkombëtar i Filmit – FERFILM u mendua për disa vite për tu themeluar në vitin 2013. FERFILM u formua nga një grup artistësh nga Ferizaj e më gjërë. Ky moment u konsiderua si iniciativë për promovim të kulturave dhe vlerave të universale botërore për mes filmit si një metodë shumëdimensionale dhe atraktive.

Image

Duke menduar në mundësitë turistike që ka Ferizaj, krahas ngjarjeve kinematografike, festivali ynë do të organizoj vizita dhe evenimente të tjera që tregojnë diversitetin e lartë kulturor në Kosovë.

Image

Për më shumë kliko këtu

Partnerët tanë