close

ANIBAR - FESTIVALI I FILMIT TË ANIMUAR

Në gusht 2017, Festivali i Filmit të Animuar hap dyert dhe mirëpret mbi 9,000 animatorë entuziastë, artistë dhe audiencë për edicionin e tetë të festivalit të vetëm të animuar në Kosovë. Ata do të trajtohen me mbi 270 filma të animuar dhe shumë aktivitete të të gjitha llojeve dhe niveleve të përvojës.

Image

Ata do të shijojne shtatë netë të koncerteve muzikore nga i gjithë rajoni, shumë puntori, dhe më e rëndesishmja, pesë kinema, tre nga të cilat janë në ambient të hapur dhe do të kenë mundësi të përjetojnë shfaqjen e filmave nga barka në kinemanë e Liqenit të Anibarit. Një kinema tjetër në parkun me diversitetin më të madh në Kosovë, parku i madh i Pejës. Për të kontribuar në eksperiencen e kinematografisë janë edhe dy kinema në ambient të mbyllur, njëra në kinemanë e qytetit Jusuf Gërvalla, dhe tjetra në teatrin e qytetit, Istref Begolli.

Image

Për meë shumë kliko këtu

Partnerët tanë