close

SHOQATA E PRODUCENTËVE TË KOSOVËS

Shoqata e Producentëve të Kosovës, e cila ka për qëllim përfaqësimin, mbrojtjen dhe promovimin e interesave të të gjithë anëtarëve të ekipit të prodhimit në film, televizion dhe mediat e reja. Shoqata dhe anëtarët e saj do të punojnë së bashku për të mbrojtur dhe për të përmirësuar karrierën e tyre, industrinë dhe komunitetin duke iu siguruar anëtarëve zbatim inkurajues të ligjeve të punës dhe kinematografisë në vend, zbatimin e lehtësirave financiare, krijimin e standardeve të ndershme dhe të paanshme për dhënien e kreditëve në film, si dhe përpjekje të tjera të arsimimit dhe avokimit.

Per më shumeë klikoni KËTU

Partnerët tanë