close

UNIONI I ARTISTËVE TË FILMIT TË KOSOVËS

UAFK është organizatë profesionale që ka për mision të kontribuoj në zhvillimin e artit kinematografik në Kosovë, si dhe të mbrojë dhe avancoj pozitën e krijuesve të artit kinematografik në Kosovë.

Për më shumë klikoni KËTU

Partnerët tanë