close

Kino ARMATA

Kino ARMATA, shtëpia e filmit dhe kulturës, është hapësira e re publike në Prishtinë, e destinuar për promovimin e shprehjeve alternative artistike. 

Për më shumë informata klikoni KËTU

 

 

Partnerët tanë