close

KINO 'JUSUF GËRVALLA' - Pejë

Qytetit të Pejës në 20 vitet e fundit i ka munguar një kinema funksionale që shfaq filma gjatë gjithë vitit. Megjithatë duke filluar nga e 19 Qershori dhe në muajt në vazhdim kjo do të ndryshoj. Filmat që do të shfaqen këto muaj janë iniciativë e organizatës "Anibar" për rivitalizimin e kinemasë së vetme të qytetit të Pejës, kinemasë ‘Jusuf Gërvalla”

Anibar, si pjesë e Rrjetit të Organizatave të Kulturës në Pejë dhe e Forumit Kulturor të Kosovës është pjesë e përpjekjeve të përbashkëta lokale dhe kombëtare për zhvillimin e kulturës dhe funksionalizimin e hapësirave kulturore, veqanërisht kinemave.

Image


Në javët në vazhdim do të ketë një program standard me filma nderkombëtarë të metrazhit të gjatë.

Për meë shumë klikoni këtu 

Partnerët tanë