close

NËNSHKRUHET MEMORANDUM BASHKËPUNIMI MES QKK DHE QENDRËS PËR PRAKTIKË NARRATIVE

U nënshkrua Memorandumi i Bashkëpunimit ndërmjet Qendrës për Praktikë Narrative dhe Qendrës Kinematografike të Kosovës, me qëllim të organizimit të Kinemasë Verore që do të implementohet në verën e vitit 2023.

Nëpërmjet këtij bashkëpunimi palët bien dakord që të bashkëimplementojnë ‘Kinemanë Verore’ në Komunën Prishtinës, në ndërtesën e ish biblotekës “Hivzi Sylejmani”.

Gjithashtu përmes këtij bashkëpunimi palet synojnë të rrisin ndërgjegjësimin dhe interesin e publikut për filma të prodhuar në Kosovë, promovimin e krijuesve vendas.

Partnerët tanë