close

Filmi i shkurtë i animuar “Shpija” u shfaq në teatrin e qytetit të Gjilanit.

Në kuadër të programit “Arti në shkolla” filmin patën mundësi t’a ndjekin nxënësit e shkollave rurale dhe urbane të klasëve të 6-ta, 7-ta, 8-ta dhe të 9-ta.

E pranishme ishte edhe regjisorja dhe animatorja e filmit Flaka Kokolli, me të cilën patën rastin të bashkëbisedonin të gjithë nxënësit e pranishëm.

Partnerët tanë