close

Animacioni “Magneti” nga Arvan Berisha në Animafest Zagreb

Animacionin Magneti nga Arvan Berisha, prodhuar nga Unseen Films dhe Pinkmoon shfaqet ne festivalin e Animacionit ne Zagreb të Kroacisë’ në kuadër të kategorisë të filmave për fëmijë të moshave 10 - 14 vjeç

Partnerët tanë