close

Promovimi i projekteve filmike në Kanë po vazhdon

Vazhdon promovimi i projekteve filmike dhe kinematografisë së Kosovës në këtë edicion të tregut të Kanës. Gjatë këtyre ditëve u zhvilluan takime të shumta me programerë festivalesh, producentë, distributorë, drejtues fondesh publike, autorë; komentues, kritikë dhe organizata promovuese të filmit.

Partnerët tanë