close

Valon Bajgora njëri ndër 20 producentët e ‘Producers on the Move’

European Film Promotion (EFP) që është rrjet i 37 institucioneve evropiane të promovimit të filmit, ka përzgjedhur 20 producentë nga 20 vende të ndryshme evropiane për platformën e rrjetëzimit dhe promovimit të profilit të lartë ‘Producers on the Move’.

Disa nga filmat ku Valon Bajgora ishte producent dhe bashkëproducent janë: ‘Zgjoi’ nga Blerta Basholli, 'Exil’ nga Visar Morina, ‘Cirku Fluturues’ nga Fatos Berisha, ‘The land within’ nga Fisnik Maxville, ‘Rooftop Story’ nga Gazmend Nela etj. dhe është producent i filmit 'Era' nga Blerta Basholli i cili është në fazën zhvillimit.

Partnerët tanë