close

‘Virgjëresha Shqiptare’ në Cineplexx Shqipëri dhe Kosovë nga 27 dhe 28 prill.

‘Virgjëresha Shqiptare’ me regji nga Bujar Alimani është bashkëprodhim në mes Gjermanisë, Belgjikës, Shqipërisë dhe Kosovës me bashkëproducent nga Kosova Besnik Krapin; me producentë Anita Elsain dhe Lesley Bruce-Neary; dhe me bashkëproducentë Tefta Bejko, Peter De Maegd, Tom Hameeuw dhe Simon Ofenloch.

Në rolet kryesore luajnë: Rina Krasniqi, Gresa Pallaska, Alban Ukaj, Astrit Kabashi. Ndërsa në rolet tjera luajnë Aurita Agushi, Shkurtë Sylejmani, Lum Veseli, Jonida Vokshi, Mimoza Azemi, Çun Lajçi, Blerta Syla, Valmir Krasniqi, Lurni Krasniqi, Blendi Sadiku, Rebeka Qena, Igli Zarka, Gëzim Rudi, Viktor Zhusti dhe Fatlume Bunjaku.

Partnerët tanë