close

Filmi "Hive" u shfaq në Lisbonë, Portugali

Në kuadër të Javës së Kulturës së Kosovës në Portugali, sonte në Lisbonë u shfaq filmi “Hive”. Të pranishme ishin regjisorja e filmit Blerta Basholli dhe Fahrije Hoti, të cilat patën edhe bashkëbisedim me publikun.

Partnerët tanë