close

Përkujtojmë aktorin Istref Begolli

Në 20 vjetorin e ndarjes nga jeta, Qendra Kinematografike e Kosovës përkujton aktorin Istref Begolli. Figura skenike dhe veprat e tij do të mbesin dokumentim i përhershëm i një rrugëtimi të pasur kinematografik dhe simbol i ndërtimit të historisë së kinemasë kosovare.

Partnerët tanë