close

'Zbardhje' fiton “Female Voice Award” Torino Film Lab

Filmi nga Kosova në fazën e zhvillimit “Zbardhje” me regjisore Kaltrina Krasniqi dhe skenariste Doruntina Basha, ka fituar çmimin “Female Voice Award” nga European Women’s Audiovisual Network, në TorinoFilmLab. TFL është laborator filmik ndërkombëtar me bazë në Torino të Italisë, i cili ofron përkrahje për profesionistët dhe talentët nga mbarë bota, në shkrimin dhe përgatitjen e skenarëve.

Partnerët tanë