close

Konferencë me Drejtorin e Pictanovos

Në kuadër të edicionit të 22-të Festivalit të Filmit Frankofon, Ambasada e Francës në Bashkëpunim me Qendren Kinematografike të Kosovës organizon diskutim me titiull “Hapat e e ardhshëm pas nënshkrimit të Marrëveshjes së CANNES”.

Ky diskutim është i dedikuar kryesisht për profesionistë e kinemasë dhe producentë.

Moderator Donato Giuliani nga Ambasada e Francës, folës nga regjioni i Hauts-de France, drejtori i Pictanovo Z. Godefroy Vujicic (https://www.pictanovo.com/), Drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës Lum Citaku, dhe Vullnet Sunaja - drejtori i Anibarit.

Konferenca mbahet me 19 nëntor (e shtunë) nga ora 16:00 - 17:15 në Kino Armata.

Partnerët tanë