close

EUROPE IN - “PRODUCERS ON THE BOAT”, PRODUCENTË EVROPIANË NË KËRKIM TË VENDXHIRIMEVE SHQIPTARE

 

“Producers on the boat” e mbajtur këtë vit në Sarandë është organizuar nga Balkan Film Market, me qëllim të krijimit të kontakteve dhe bashkëpunimit mes akterëve të industrisë së filmit në Ballkan dhe Evropë.

Përmes programit, profesionistët pjesëmarrës patën mundësinë të shkëmbejnë përvojat, projektet filmike dhe planet për avancimin kushteve për filmbërje.

Partnerët tanë