close

Përkujtojmë regjisoren Burbuqe Berisha

Qendra Kinematografike e Kosovës përkujton regjisoren Burbuqe Berisha, në njëvjetorin e ndarjes së saj nga jeta.

Veprimtaria e saj ka lënë gjurmë të rëndësishme në kinematografinë kosovare, duke qenë regjisore e një numri të konsiderueshëm të filmave të shkurtër, të gjatë, dokumentarë, seri televizive, shfaqje teatrore dhe fituese e shumë çmimeve.

Burbuqe Berisha është ndarë nga jeta më 27 tetor të vitit të kaluar.

Partnerët tanë