close

'Nji prej Nesh', bashkëprodhim mes Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë

Filmi artistik “Nji prej nesh” me skenar dhe regji nga Ergys Meta, bashkëprodhim mes Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, do të shfaqë premierën ndërkombëtare në njërin prej festivaleve më të njohura të filmit në Evropën Lindore, Cottbus, i cili do të mbahet përgjatë datave 8-13 nëntor 2022.

Në film luan aktori kosovar Alban Ukaj dhe ka bashkëproducent nga Kosova, Agron Kryeziun.

Projekti filmik është realizuar me mbështetjen e Qendrës Kombëtare të Kinematografisë, Qendrës Kinematografike të Kosovës dhe Agjencisë së Filmit të Maqedonisë së Veriut.

Partnerët tanë