close

EDICIONI I 14-TË I PRIFEST, DEDIKIM NDAJ VJOSA BERISHËS

EDICIONI I 14-TË I PRIFEST, DEDIKIM NDAJ VJOSA BERISHËS

PriFest - Festivali i Filmit Ndërkombëtar në Prishtinë këtë vit do të organizojë edicionin e tij të 14-të përgjatë datave 20-25 shtator 2022.

Këtë vit, në kujtim të themelueses së vet festivalit, ish drejtoreshës së ndjerë Vjosa Berisha, çmimi kryesor “Hyjnesha e Kuqe”, tash e tutje do të mbajë emrin “Vjosa Berisha”.

PriFest është festivali më i madh i filmit artistik ndërkombëtar në Kosovë dhe si i tillë do të mbledhë filmbërës nga vendi, rajoni dhe bota.

Partnerët tanë