close

Përkujtojmë aktorin Faruk Begolli

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në bashkëpunim me Qendrën Kinematografike të Kosovës dhe Teatrin Kombëtar të Kosovës organizojnë ceremoninë përkujtimore për 15 vjetorin e ndarjes nga jeta të aktorit Faruk Begolli. Ngjarja mbahet tek Parku i vogël afër Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit me datën 23.08.2022 me fillim nga ora 12:00, ku deri në ora 00:00 do të shfaqen filma të aktorit.

Partnerët tanë