close

Java e filmit të Kosovës në Tiranë shënon përvjetorin e Pavarësisë

Këtë përvjetor të pavarësisë së Kosovës po e shënojmë në Tiranë duke festuar suksesin e jashtëzakonshëm të kinemasë kosovare.

Programi i javës së filmit kosovar i përzgjedhur në bashkëpunim me qendrën kultorore Tulla në Tiranë,

përmban filmat që u shfaqën dhe fituan çmime nga Sundance-i e Roterdam-i, festivali i Kanës, e deri në Tallin e Hong Kong.

Ju ftojmë ta festojmë suksesin e kinemasë së kosovare në përvjetorin e pavarësisë së Kosovës në Tiranë.

Programi kinematografik:

'Martesa' nga Blerta Zeqiri - 14 shkurt

'Cirku Fluturues' nga Fatos Berisha - 15 shkurt

'Në mes' dhe 'Pa vend' nga Samir Karahoda - 16 shkurt

'Zgjoi' nga Blerta Basholli - 17 shkurt

'Në kërkim të Veneres' nga Norika Sefa - 19 shkurt

Partnerët tanë