close

Thirrje për aplikim - PRODUCERS ON THE MOVE 2022 i EFP-së

European Film Promotion (EFP) që është rrjet i 37 institucioneve evropiane të promovimit të filmit, ka hapur thirrjen për PRODUCERS ON THE MOVE 2022.

Gjeni informatat e detajizuara në linkun më poshtë.

Për të aplikuar për nominim, dërgoni aplikacionin te Arbnore Berisha, deri me 1 mars, 2022. 

Email: [email protected] dhe [email protected]

https://docs.google.com/viewer?url=https%3A%2F%2Fqkk-rks.com%2Fuploads%2Ffiles%2F2022%2FFebruary%2F25%2FCall_for_Submission_Producers_on_the_Move_20221645753445.pdf

Partnerët tanë