close

Ndrron jetë regjisorja Burbuqe Berisha

Jemi të prekur thellë nga lajmi për vdekjen e regjisores Burbuqe Berisha.

I shprehim ngushëllimet më të sinqerta familjes, miqëve dhe gjithë bashkëpunëtorëve.

Partnerët tanë