close

Sot fillon Festivali Ndërkombëtar i Filmit PriFest

Sot në ora 15:30 do të bëhet hapja zyrtare online e Festivalit Ndëkombëtar të Filmit PriFest. Përshkak të pandemisë, këtë vit PriFest ka vendosur të shfaq filmat online.

Prej sot dhe deri me 25 tetor, Festivali do të shfaq gjithsej 36 filma, që të gjitha premiera në Kosovë, 2 prej tyre premiera botërore, 2 premiera ndërkombëtare, 1 premierë evropiane dhe 6 premiera regjionale.

Filmat do të mund ti ndiqni në linkun e ofruar me poshtë: https://mailchi.mp/5584f14af99e/prifest-online-linku-per-regjistrim?fbclid=IwAR2dmCXKOZMBN6Eh6yq6W6NXMBMSlMr3S-PqbVAs0k2ZjTFp4rDWhkJv4cw

Ndërsa për programin e plotë të filmave vizitoni platformën e prifest http://prifest.itprishtina.com

Partnerët tanë