close

Filmi ‘Only Human’ (‘Homo’) shfaq premierën sonte në Shkup

Filmi i gjatë artistic ‘Homo’/’Only Human’ nga Igor Ivanov dhe me bashkëproducent Lumbradh Kukajn shfaq premierën sonte në Shkup, ku luajnë edhe aktorët kosovar Majlinda Kasumoviq dhe Basri Lushtaku.

Filmi paraqet gjashtë fytyra në gjashtë episode komike të ndërthurura me zgjuarsi, përmes komedisë së zezë. Personazhet e dëshpëruara takohen padashur në një metropol modern, përderisa mundohen tëë mënyra për të mbijetuar dhe për të gjetur dashurinë.

Filmi është bashkëprodhim në mes Maqedonisë Veriore, Bullgarisë, Kosovës, Serbisë dhe Sllovenisë.

Partnerët tanë