close

Tri projekte filmike nga Kosova mbështeten në Shqipëri dhe Maqedoni

Tri projekte filmike nga Kosova mbështeten në Shqipëri dhe Maqedoni Dy projektet filmike fituese të konkursit të sivjetshëm të QKK-së për film të gjatë artistic, “I love you more” me skenar dhe regji nga Erblin Nushi, dhe “Lëkura e krokodilit” me skenar dhe regji nga Ilirjan Himaj, janë mbështetur edhe nga Qendra Kombëtare e Kinemtografisë e Shqipërisë në kuadër të kategorisë së bashkëprodhimit minor.

Ndërsa projekti për filmin e gjatë artistik kosovar “Era” me skenar dhe regji nga Parta Kelmendi është mbështetur nga Agjensioni i Filmi i Maqedonisë Veriore poashtu në kuadër të kategorisë së bashkëprodhimit minor.

Partnerët tanë