close

Katër filma Kosovar në Edicionin e 18-të të Festivalit Frankofon në Kosovë

Edicioni i 18-të i Festivalit të Filmit Frankofon, i cili u hap mbrëmjen e së premtes, do të zgjasë dhjetë ditë dhe do të shfaqen pesëmbëdhjetë filma, katër prej të cilëve janë filma Kosovarë të mbeshtetur nga Qendra Kinematografike e Kosoves.

Filmat të cilët do të shfaqen këtë të shtunë e të diel në KINO ABC janë “Martesa” me regji nga Blerta Zeqiri, “Home Sweet Home” me regji nga Faton Bajraktari, Gardhi” me regji nga Lendita Zeqiraj, dhe “T’padashtun” me regji nga Edon Rizvanolli.

Më poshtë mund të gjeni orarin e plotë:

 

E Shtune   10. Nentor

 

Martesa                                  18:00         KINO ABC

Home Sweet Home                20:00         KINO ABC 


 

E Diel         11. Nentor

 

T’Padashtun                            16:00        KINO ABC

Gardhi                                     18:00        KINO ABC

 

Partnerët tanë