close

Filmi Diamanti Nga Sot Në Cineplexx

Filmi Diamanti me skenar nga Besart Sllamniku dhe regji nga Genc Berisha nga sot fillon të shfaqët në Cineplexx.

Për shkak të interesimit të madh, sot filmi Diamanti do të shfaqët në 8 orare:

17:50, 18:15, 19:30, 20:00, 20:20, 21:30, 22:00 dhe 22:30.

Në rolet kryesore janë: Armend Baloku Besart Sllamniku Luan Jaha Muhamed Arifi Ylber Bardhi Irena Cahani Ilir Prapashtica Dukagjin Podrimaj Edona Reshitaj etj

Ky film është prodhim i shtëpisë filmike "A & G Production" dhe është i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës.

Partnerët tanë