close

“Delegacioni” i regjisorit Bujar Alimani triumfon në festivalin e filmit të Varshavës

Filmi “Delegacioni” bashkë-prodhuar nga Shqipëria, Franca, Greqia dhe Kosova me regji nga Bujar Alimani, u nderua me Çmimin kryesor “Grand Prix” të edicionit të 34-tërt të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Varshavës, i cili u mbyll në kryeqytetin polak më 20 tetor.

Partnerët tanë