close

Qendra Kombëtare e Kinematografisë së Shqipërisë mbështetë 4 projekte filmike nga Kosova.

Në mblejdhen e fundit që u mbajt nga bordi i QKK-së së Shqipërisë u vendos që të mbështeten projekte 4 projekte filmike nga Kosova si bashkëprodhime minore.

Projektet e mbeshtetura janë: “Skype” nga regjisori Isa Qosja, “Hive” nga Blerta Basholli, “Vera ëndërron detin” nga Kaltrina Krasniqi dhe “Rapsodia e Muzgut” nga Agim Sopi.

Prezentimi i projekteve u bë para dy dite para anëtarëve të bordit të QKK-së dhe ishte pjesë e programit të Balkan Film Market.

Partnerët tanë