close

Thirrje për aplikim: SEE Cinema Network

Qendra Kinematografike e Kosovës ka kënaqësinë të ju ftoj të aplikoni në thirrjen e SEE Cinema Network – sezoni 2018, për:

Projekte kinematografike të metrazhit të gjatë (në zhvillim) që kanë bashkëprodhim me të paktën një nga shtetet e SEE CN.

Projektet filmike duhet të paraqiten në anglisht sipas rregullores së SEE CN.


Rregulloren e plotë të SEE Cinema Network, dokumentat dhe formularin e aplikimit për shkarkim, i gjeni duke klikuar në linkun e mëposhtëm:

SEE CN – Rregullore – Zhvillim projekti – Film i gjatë

SEE CN – Formular – Zhvillim projekti – Film i gjatë


Dosja që përmban dokumentat e listuar në rregulloren sipas zhanrit përkatës i dërgohet QKK-së në adresën [email protected]

Apo përmes postës:

Qendra Kinematografike e Kosovës
Rruga UÇK Nr. 273
10000 Prishtina
Kosova

Data e fundit për dërgimin e aplikimeve është 1 shtator 2018

Partnerët tanë