close

Filmi “Gardhi” triumfon në Palm Springs, Kualifikohet për OSCARS!!!

Filmi “Gardhi” nga Lendita Zeqiraj triumfon ne Palm Springs si filmi me i mire i shkurte dhe fiton te drejten e garimit per OSCAR!!!! Shume urime te gjith ekipit te mrekullueshem te filmit e sidomos ansamblit fantastik te aktoreve femra dhe rolit kryesorte aktorit te ri Arti Lokaj!!!!!

Partnerët tanë