close

Filmi “Gardhi” shfaqet premiere në Palm Springs të SHBA-së

Nën regjinë e Lendita Zeqirajt dhe me prezencen e aktorëve Arti Lokaj, Ilire Vinca e Rozafë Çelaj, filmi “Gardhi” sot pati premierën botërore në festivalin e njohur të Palm Springs’it.

‘Palm Springs International Short Film Festival’ është një ndër festivalet më të rëndësishme botërore, ku sjellë emrat të sukseshëm të regjisorëve të rinjë.

Image

Shumë e lumtur me këtë premiere ishte regjisorja Zeqiri e cila para publikut sjelli rrëfilmin e sajë rreth ralizimit të këtij projekti filmik, ku nuk munguan pytje të ndryshme rreth filmit e sidomos për kastin e aktorëve të mrekullueshëm.

‘Gardhi’ është prodhim i shtëpisë filmike “N’art” i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës.

 

Partnerët tanë