close

Fillon Festivali Dokufest në Prizren

Nga 7 deri me15 korrik, ne Prizren mbahet edicioni i 11-te i festivalit nderkombetar te filmit dokumentar dhe te shkurter 'Dokufest'.

Per me shume informacione vizitoni web faqen e festivalit www.dokufest.com

Partnerët tanë