close

Shfaqet premiera e filmit 'Tisa' nga Valter Lucaj

Sot, 14 korrik në festivalin PriFest keni rastin të shihni filimin e mbështetur nga QKK, ‘Tisa’ me skenar nga Afrim Mucaj, regji nga Valter Lucaj dhe producent Adrian Morina.

Filmi shfaqet në Teatrin Kombëtar në ora 18.

Partnerët tanë