close

'Daullet e Rezistences' premierë në Prfilm Fest

Sonte, 17 korrik, në kuadër të shfaqjeve speciale të festivalit Prifest, do të jepet filmi dokumentar i mbështetur nga QKK, ‘Daullet e Rezistencës’me skenar nga Besa Luci dhe Mathieu Jouffre dhe regji nga Mathieu Jouffre. Filmi shfaqet në Pllato te Sheshi Zahir Pajazit prej orës 21:00.

Partnerët tanë