close

QKK përkrahë 7 filma të shkurtër, 4 dokumentarë dhe 1 animacion

Juria në përbërje të: Alban Ukaj, Blerta Zeqiri, Florent Mehmeti, Kaltrina Krasniqi, Alban Muja, Imer Mushkolaj dhe Bardh Rugova (në mungesë) kanë marr këto vendime:

Fituesit nga konkursi i projekteve filmike 2014 : Animacion

1. Titulli i projektit: “N’kornizë”
Shtëpia filmike: “Arch Film & Multimedia”
Producent: Rron Ismajli
Regjia: Gëzim Ramizi
Skenari: Hana Zeqa


Fituesit nga konkursi i projekteve filmike 2014 : Dokumentar


1. Titulli i projektit: “Nakino (Rrugë e gjatë kthimi)”
Shtëpia filmike: “Crossing Bridges Production”
Producent: Sami Mustafa
Regjia: Sami Mustafa
Skenari: Sami Mustafa


2. Titulli i projektit: “Gratë nga Gjakova”
Shtëpia filmike: “3V”
Producent: Gazmend Bajri
Regjia: Shkurta Dauti, Gazmend Bajri
Skenari: Shkurta Dauti

3. Titulli i projektit: “Chronicle of the last battle”
Shtëpia filmike: “INIT ”
Producent: Dardan Islami, Alush Gashi
Regjia: Dardan Islami 
Skenari: Dardan Islami

4. Titulli i projektit: “Ushtarët paralel”
Shtëpia filmike: “MB Office”
Producent: Besa Luci
Regjia: Mathieu Jouffre
Skenari: Mathieu Jouffre, Besa Luci

 

Fituesit nga konkursi i projekteve filmike 2014 : Film i metrazhit të shkurtër


1. Titulli i projektit: “Treni”
Shtëpia filmike: “Mono”
Producent: Jeton Rushiti
Regjia: Selmon Beha
Skenari: Jeton Rushiti, Selmon Beha

2. Titulli i projektit: “Anestezioni”
Shtëpia filmike: “Gërmia Films”
Producent: Nita Deda
Regjia: Noar Sahiti
Skenari: Noar Sahiti

3. Titulli i projektit: “Echo e heshtur”
Shtëpia filmike: “ASHA“
Producent: Shpend Zogjani
Regjia: Dren Zherka
Skenari: Dren Zherka

4. Titulli i projektit: “Shok” 
Shtëpia filmike: “Eagle Eyes Films Kosova” 
Producent: Harvey Ascoot, Eshref Durmishi
Regjia: James Oliver Donughe
Skenari: James Oliver Donoughe

5. Titulli i projektit: “ONN Side ” 
Shtëpia filmike: “Adrian Morina”
Producent: Adrian Morina
Regjia: Valter Lucaj
Skenari: Afrim Muçaj

6. Titulli i projektit: “Cheers”
Shtëpia filmike: “IKONE STUDIO”
Producent: Yll Uka
Regjia: Norika Sefa
Skenari: Norika Sefa

7. Titulli i projektit: “Basti”
Shtëpia filmike: “Ajo Pictures”
Producent: Ujkan Hysaj
Regjia: Ujkan Hysaj
Skenari: Besian Hysaj

Partnerët tanë