close

'Kthimi' fiton në Sundance Film Festival

2012 Sundance Film Festival shpalli fituesit e cmimeve te jurise per filmat e shkurter - Cmimi i jurise per filmin e shkurter, ne kategorine e filmit nderkombetar shkon per filmin nga Kosova 'Kthimi' (The Return) i regjisores Blerta Zeqiri me skenar te Shefqet Gjocajt. Njeriu kthehet ne shtepi nga burgu serb. Gjen gruan dhe djalin. Shumecka ka nderruar prej se ai eshte shpallur i humbur, dhe per te vazhduar aty ku mbeten para kater vjetesh, nuk do te jete aq lehte si duket.

Partnerët tanë