close

Arben Zharku ka fituar çmimin si producenti më i mirë në Abu Dhabi Film Festival

Aktori dhe producenti kosovar Arben Zharku ka fituar çmimin për producentin më të mirë në kategorinë ndërkombëtare të filmave të shkurtër në Festivalin e Filmit në Abu Dhabi.

Zharku e ka fituar këtë çmim me filmin e shkurter "Kaseta e Dasmës", film ky i subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosoves, dhe bashkeprodhim i shtepise filmike kosovare Qendra dhe asaj gjermane Detail Film.

Çmimi i këtij festivali quhet "Xhevahiri i Zi", dhe Festivali i Abu Dhabit është më i njohur në rajon.

Në film luajnë aktoret: Astrit Kabashi, Yllka Gashi, Çun Lajçi, Fatmir Spahiu etj

Partnerët tanë