close

Premiera e AGNUS DEI

Filmi 'Agnus Dei' nga regjisori Agim Sopi, do ta kete premieren te premten, me 28 shtator ne oren 22, ne kuader te festivalit PriFest.

Filmi 'Agnus Dei' eshte prodhim i AS Film Production dhe eshte subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosoves ne vitin 2010.

Partnerët tanë