close

Filmi i 'Kolona' merr çmimin e publikut në Dokufest

Filmi i shkurtër 'Kolona' fitoi çmimin e publikut në festivalin 'Dokufest' në Prizren.

Filmi 'Kolona' i regjisorit Ujkan Hysaj, si dhe filmi dokumentar 'Gjermant ma kan pak tuten' në regjinë e Alban Mujës, që u shfaqên në këtë festival janë subvencionuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës. 

Partnerët tanë